Resor till Thailand

 • Kombinationsresa Krabi - Koh Lanta

  14 nätter Krabi och Koh Lanta pris fr 10.695:-

  En härlig resa – två fantastiska destinationer ! Smidigt, smart, spännande och prisvärt. Koh Lanta och Krabi är två av våra mest populära resmål i Thailand. I priset ingår 7 nätter på på Krabi och 7 nätter på Koh Lanta samt flyg, transfer och flygskatt.

 • Kombinationsresa Koh Samui - Koh Phangan

  14 nätter Koh Samui och Koh Phangan pris fr 11.695:-

  En riktigt klassiker – kombinera två underbara destinationer ! Smidigt, smart, spännande och prisvärt. Två resmål som erbjuder både lugn och tempo, och såklart underbara stränder !. I priset ingår 7 nätter på Koh Samui och 7 nätter på Koh Phangan samt flyg, transfer och flygskatt.

 • En oförglömlig resa Phuket - Treehouse

  13 nätter bad och boende i trädtopparna på Phuket pris fr 14.695:-:-

  En oförglömlig resa ! Kombinera härliga sol och baddagar på Kata Beach Phuket med några nätter i ett spännande och lyxigt boende i trädtopparna i Kamala..

 • Villa med pool i Krabi ( 6 personer )

  Bo i en villa med pool i underbara Krabi pris fr 11.995:-

  I priset ingår 12 nätter på Krabi samt flyg, transfer, boende och flygskatt Bo i en privat villa med pool på underbara Railay Beach – Krabi ! Ligger direkt vid stranden på ett vackert hotellområde..

 • Kombinationsresa Thailand - Vietnam

  16 nätter Phan Thiet, Saigon Vietnam & Phuket Thailand pris fr 11.695:-

  En mycket kul resa där man får med två av Asiens mest populära länder Thailand och Vietnam ! Underbara Phan Thiet, spännande Saigon och klassiska Kata Beach på Phuket !. I priset ingår boende, flyg, transfer och flygskatt.

 • Kombinationsresa Kambodja - Malaysia - Thailand

  19 nätter Siem Reap/Angkor Wat, Sihanoukville i Kambodja, Kuala Lumpur Malaysia och Koh Chang Thailand pris fr 19.695:-

  En kombinationsresa i världsklass ! Här får man med en 3 dagars rundresa med guide i fantastiska Angkor Wat, lata sol & bad dagar i Sihanoukville Kambodja och på Koh Chang Thailand samt shopping dagar i i Kuala Lumpur !

Thailand – en av världens bästa destinationer. Ett land som har så mycket att erbjuda, här hittar man paradisstränder, bortglömda Robinson Kruse öar, ett myllrande djurliv och spännande äventyr i både storstäder och ute i djungeln. Hos Classic Travel hittar du resor och kombinationer som du kanske inte hittar hos andra. Vi har arrangerat resor hit sedan 1994, vi var en av de första arrangörerna på plats. Det gör att vi har kontakterna och kunskapen att erbjuda resor som slår det mesta. En nyhet är att vi kommer erbjuda rundresor med guide. Ett tips ! Om ni är sugna på något annorlunda och fantastiskt titta då på våra kombinationsresor där man kombinerar Thailand med andra länder så som Vietnam, Burma, Indonesien, Malaysia och Kambodja. I våra resor ingår alltid flyg, flygskatt, transfer och boende. Och tänk på att vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt. Varmt välkomna till Classic Travel Thailand !