Resor till Thailand

Resor till Thailand :

 • pris fr 6.995:-
  Här presenterar vi våra paketresor till Thailand. I våra paket ingår flyg, boende och transfer.

Kombinera Thailand + Asien:

 • pris fr 7.995:-
  Här presenterar vi kombinationsresor där ni får med Thailand samt destinationer i övriga Asien.

Lyxresor Thailand :

 • pris fr 11.995:-
  Ibland vill man unna sig något extra – här hittar ni våra lyxresor till olika destinationer i Thailand och övriga Asien!

Kärleksresor:

Hotell till lägsta pris:

Budgetresor :

Äventyrsresor:

 • pris fr 7.995:-/person
  Trött på att “bara” ligga på stranden då är det här en sida för dig. Här hittar du äventyr och “udda” resor. Different is good!

Thailand – en av världens bästa destinationer. Ett land som har så mycket att erbjuda, här hittar man paradisstränder, bortglömda Robinson Kruse öar, ett myllrande djurliv och spännande äventyr i både storstäder och ute i djungeln. Hos Classic Travel hittar du resor och kombinationer som du kanske inte hittar hos andra. Vi har arrangerat resor hit sedan 1994, vi var en av de första arrangörerna på plats. Det gör att vi har kontakterna och kunskapen att erbjuda resor som slår det mesta. En nyhet är att vi kommer erbjuda rundresor med guide. Ett tips ! Om ni är sugna på något annorlunda och fantastiskt titta då på våra kombinationsresor där man kombinerar Thailand med andra länder så som Vietnam, Burma, Indonesien, Malaysia och Kambodja.

Vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt! Så vill ni ändra något i våra paketresor kontakta oss så hälper vi er.

Varmt välkomna till Classic Travel Thailand