– Underbara och unika resor till Thailand till bästa pris –

 • Kombinationsresa Krabi - Koh Lanta

  14 nätter Krabi och Koh Lanta

  En härlig resa – två fantastiska destinationer ! Smidigt, smart, spännande och prisvärt. Koh Lanta och Krabi är två av våra mest populära resmål i Thailand. I priset ingår 7 nätter på på Krabi och 7 nätter på Koh Lanta samt flyg, transfer och flygskatt.

 • Kombinationsresa Koh Samui - Koh Phangan

  15 nätter Koh Samui och Koh Phangan

  En riktigt klassiker – kombinera två underbara destinationer ! Smidigt, smart, spännande och prisvärt. Två resmål som erbjuder både lugn och tempo, och såklart underbara stränder !. I priset ingår 8 nätter på på Koh Samui och 7 nätter på Koh Phangan samt flyg, transfer och flygskatt.

 • Kombinationsresa Thailand - Vietnam

  16 nätter Phan Thiet och Saigon Vietnam och Phuket Thailand

  En mycket kul resa där man får med två av Asiens mest populära länder Thailand och Vietnam ! Underbara Phan Thiet, spännande Saigon och klassiska Kata Beach på Phuket !. I priset ingår boende, flyg, transfer och flygskatt.

Thailand – en av världens bästa destinationer. Ett land som har så mycket att erbjuda, här hittar man paradisstränder, bortglömda Robinson Kruse öar, ett myllrande djurliv och spännande äventyr i både storstäder och ute i djungeln. Hos Classic Travel hittar du resor och kombinationer som du kanske inte hittar hos andra. Vi har arrangerat resor hit sedan 1994, vi var en av de första arrangörerna på plats. Det gör att vi har kontakterna och kunskapen att erbjuda resor som slår det mesta. En nyhet är att vi kommer erbjuda rundresor med guide. Ett tips ! Om ni är sugna på något annorlunda och fantastiskt titta då på våra kombinationsresor där man kombinerar Thailand med andra länder så som Vietnam, Burma, Indonesien, Malaysia och Kambodja. I våra resor ingår alltid flyg, flygskatt, transfer och boende. Och tänk på att vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt. Varmt välkomna till Classic Travel Thailand !