Resor till Sydafrika

Resor till Sydafrika-Safari  :

  • 12 nätter, pris fr 15.995:-
    En spännande och upplevelserik resa – Här får ni först avnjuta och äventyra i Kapstaden för att sedan uppleva en safari vistelse utöver det vanliga. I priset så ingår flyg, transfer, safari och boende.

Kombinera  Sydafrika med andra länder  :

  • 14 nätter, pris fr 15.495:- En upplevelse utöver det vanliga – Här får ni en spännande safari upplevelse i Kruger Park för att sedan njuta av sol och bad i underbara Mauritius i priset så ingår flyg, transfer, safari och boende.

– Ett fantastiskt resmål ! Sydafrika är en destination som erbjuder det mesta. Här finns vita stränder, hav, ett fantastiskt djurliv, ökenområden, bergspass, vinodlingar, vattenfall, regnskogar, floder m.m. Vi har funnits på destinationen sedan 1994 det gör att vi kan erbjuda det mesta och bästa. Vårt safariprogram är ofantligt populärt ! Vi har allt från 3-4 dagars program i Kruger Park till veckoprogram där man upptäcker Sydafrika och länderna runt om. Vi har även en rad olika kombinationsalternativ, antingen med guide eller där man reser på egenhand. Ett mycket populärt alternativ är att kombinera Sydafrika med Mauritius. Ni kan antingen lägga in en safari eller helt enkelt upptäcka resmålen på egenhand. Tänk på att vi även hyr ut möblerade lägenheter och hus i härliga Hout Bay Kapstaden. Kontakta oss för mer information. Värmt välkomna till Sydafrika !

Vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt! Så vill ni ändra något i våra paketresor kontakta oss så hälper vi er.

Varmt välkomna till Classic Travel Sydafrika