Resor till Bali

 • Bali med en romantisk natt !

  Bali med romantik – 14 nätter

  Härlig sol och badresa till paradisön Bali med en romantisk överraskning! I resan ingår en middag och cocktail i en grotta på en underbar strand.

 • Kombinera Koh Rong - Sihanoukville - Bali - Kuala Lumpur

  Koh Rong och Sihanoukville samt Bali och Kuala Lumpur 18 nätter

  Upptäck paradisön Koh Rong i Kambodja och kombinera den med Sihanoukville och den alltid lika populära ön Bali. Avsluta resan med några dagars shopping och äventyr i Kuala Lumpur !

 • Honeymoon / Smekmånad - Bröllopsresa

  Bröllopsresor – klicka här !

  Vi på Classic Travel har arrangerat romantiska resepaket till några av världens vackraste platser sedan 1994. Hos oss hittar ni unika paketresor till marknadens bästa priser.

Bali – ett klassiskt remål som är lika bra nu som då. Här kan du njuta av fantastiska stränder och ett tropiskt klimat med porlande floder och grönskande risterrasser. Destinationen erbjuder gott om sevärdheter, och här hittar du också några av världens bästa surfstränder. Välj att “enbart” besöka Bali eller kombinera det med andra platser i Asien. Hos Classic Travel hittar du alternativ som du inte hittar hos andra arrangörer. Bali är ett resmål som verkligen passar alla. Oavsett om ni är ett romantiskt par, en familj på jakt efter sol & bad eller en partyhaj så lever destinationen upp till alla förväntningar. Allt detta gör  Bali till ett exotiskt drömresmål framför andra !