Resor till Kambodja

  • Kombinera Angkor Wat / Sihanoukville / Koh Chang / Kuala Lumpur

    Guidad rundresa i ruinstaden Angkor Wat, sol & bad i Sihanoukville och på Koh Chang, shopping i Kuala Lumpur 19 nätter

    En kombinationsresa i världsklass ! Här får man med en 3 dagars rundresa med guide i fantastiska Angkor Wat, lata sol & bad dagar i Sihanoukville Kambodja och på Koh Chang Thailand samt shopping dagar i i Kuala Lumpur !

  • Kombinera Koh Rong - Sihanoukville - Bali - Kuala Lumpur

    Upptäck underbara Koh Rong, Sihanoukville, Bali och Kuala Lumpur. 18 nätter

    Upptäck paradisön Koh Rong i Kambodja och kombinera den med Sihanoukville och den alltid lika populära ön Bali. Avsluta resan med några dagars shopping och äventyr i Kuala Lumpur !

– Resor till det vänliga Kambodja. Ett land som har så mycket att erbjuda. Här hittar man det fantastiska Angkor Wat – tempelstaden som slår alla med häpnad. Vi har rundresor och guidade utflykter i området. Från 3 dagar upp till en vecka. Välj själv hur du vill upptäcka ruinstaden – till fots, med bil, på motorcykel eller varför inte med luftballong. Vi har allt ! I söder hittar man Sihanoukville med sin ljuvliga strand och orörda öar. Hos oss kan du välja hur du vill upptäcka Kambodja , antingen som en fristående resa eller i en kombination med Thailand, Vietnam, Indonesien eller Malaysia.  Kambodja gör ingen besviken – underbar befolkning, spännande kultur och natur, god mat och låga priser.  På en resa till Kambodja kommer du att uppleva mytomspunna ruiner och kulturskatter, vackra byggnader från kolonialtiden, en gästfri befolkning, orörda öar och härliga stränder.

Välkommen till Classic Travel Kambodja !