– Res till paradiset upptäck Mauritius –

 • Bo i privat villa med pool (4 pers)

  Res till Mauritius och bo i en härlig villa med pool 12 nätter

  Bo i en privat villa med pool på Mauritius ! En mycket populär resa – här bor man bekvämt i en villa med pool endast några 100 meter från stranden. Tänk på att vi har inte mindre än 50 villor till uthyrning på Mauritius. Kontakta oss för mer information.

 • Kombinera Safari Sydafrika med Mauritius

  Safari i världsklass Kruger Parken, sol och bad på Mauritius 15 nätter

  En riktig klassiker – här får ni med en spännande safari i Kruger Parken och lata sol & bad dagar på underbara Mauritius. En av våra mest populära resort – priset ingår flyg, transfer, safari och boende.

 • Bo på 3 orter på Mauritius - unika boenden !

  Pris inkl. flyg, flygskatt, transfer och boende i 15 nätter

  Bo på 3 orter på Mauritius – unika boenden ! Upptäck Mauritius olika stränder, här får ni med det bästa ön har att erbjuda. Ett tips är att även boka en hyrbil. Kontakta oss för bästa pris. En fantastiskt kul resa !

– Res till paradiset upptäck Mauritius. Det här är ett resmål som alltid har förknippats med lyx och paradisstränder. Vi på Classic Travel har arrangerat resor hit sedan 1994. Våra resor är lite annorlunda, dels kombinerar vi ofta Mauritius med olika safaripaket i Afrika, sen erbjuder vi även en annan sorts boenden som alla ligger vid stranden men inte är så stela och snobbiga som många av lyxresorten ofta kan vara. Mauritius är en av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande semesteröar. Resor du med Classic Travel får du allt det här till bästa möjliga pris. Vi har funnits på ön i snart 24 år det gör att vi kan erbjuda researrangemang som man kanske inte hittar hos andra arrangörer. På Mauritius breder sandstränderna ut sig, solvarma, mjuka och bländande vita, runt i stort sett hela ön. Vattnet är kristallklart och klimatet behagligt året om, med varma, tropiska dagar och, åtminstone under vintern (maj–september), svalare kvällar. Förutom att kombinera Mauritius med Afrika så kan vi även erbjuda kombinationer med spännande och exotiska Dubai. Välkommen till Indiska Oceanens pärla – Mauritius !