Classic Travel grundades 1994, företaget är en helsvensk, privatägd researrangör som hyr ut möblerade centralt belägna lägenheter i Europa, Afrika, USA och Asien. Samt arrangerar marknadsledande resepaket till Asien, Afrika & USA.

Våra kunder sträcker sig från privatresenärer till ledande skolor / universitet och multinationella företag. Vi är en av Sveriges äldsta researrangörer och har ställt lagenlig resegaranti – allt för din trygghet. Classic Travel har kontor i Sverige, Frankrike, Spanien, Thailand, Mauritius och USA. Vår affärside är att arrangera resor till destinationer som vi själva älskar. Hos oss får du bästa tänkbara service på ett lite mer familjärt sätt.

Varmt välkomna till Classic Travel – den lilla researrangören med dom stora möjligheterna!

 

ROBIN GUSTAFSSON / CEO

Startade företaget 1994. Bott på en rad platser runt om i världen, har över 30 års erfarenhet av "luxury property management" i bla Paris, Marbella, Dubai, Thailand, Singapore, Afrika, Los Angeles and New York. Stått som "executive coordinator" för en stor rad festivaler, events och kongresser i Europa, Asien och USA. Arbetat i ledande positioner hos några av världens största flygbolag, hotell och arrangörer.

 

HANNA SUNDBERG / QUALITY MANAGER

Har stor erfarenhet inom resebranschen efter många år som chef för Classic Travel i New York och Paris. Tidigare arbetat inom media och television. Utbildad lärare med erfarenhet inom ledande postioner på olika Internationella skolor. Hanna säkerhetsställer så Classic Travel alltid levererar resor och arrangemang i toppklass!

 

DESTINATIONER SOM VI ÄLSKAR !

Hos oss på Classic Travel hittar du möblerade, prisvärda lägenheter i centrala Paris, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam, New York och Los Angeles samt fantastiska resor till Thailand, Malaysia, Vietnam, Kambodja, Burma, Bali, Sydafrika, Mauritius och Dubai ! Classic Travel växer så det knakar och hos oss hittar ni resor & resealternativ som ni inte hittar hos andra arrangörer. Vi sätter stort värde i att vara ” unika ” och ” olika “.

Boka er semesterresa via oss – ” different is good ” :

Vi har unika & prisvärda resealternativ till några av världens bästa samt mest spännande platser. Vårt motto är ” different is good ” ! Det innebär att vi erbjuder unika resor till jordens bästa platser. Vi tror INTE på konceptet att resan ska bokas via olika, stela bokningsmotorer. Att man ska paketera ihop människor på förutbestämd platser. Vi tror inte heller på att resenärer vill ha “samma”. Vi tror istället på att resenärer värdesätter att vara unika , att uppleva “olika”. Hos oss hittar ni resor & reseupplägg som ni inte hittar hos andra arrangörer. Vi har erfarenheten & kunnandet – Classic Travel är en av Sveriges äldsta researrangörer – vi firar 23 års jubileum i år, vårt motto är och har alltid varit “different is good” !

 

FÖRDELARNA MED ATT HYRA EN LÄGENHET!

  • Prisvärt, smidigt och praktiskt!
  • Lägenheterna har fullt utrustade kök.
  • Mer hemtrevligt & personligt än ett hotellrum.
  • Större yta, vi har lägenheter för upp till 10 pers. Vi har allt från studios till stora, luxiösa lägenheter till villor.
  • Lägenheterna är utrustade med TV, DVD, stereo och ofta internetuppkoppling.
  • Vi har guider på plats som gärna hjälper dig vid frågor och funderingar.
  • Och inte minst du känner dig som en “äkta” stadsbo med egen fullt utrustad lägenhet mitt i stan!

 

Långtidsboende!

Vi har en speciell avdelning som arbetar med långtidsuthyrningar av möblerade lägenheter i Paris, Stockholm och New York. Kanske ska du plugga ett eller flera år eller arbeta eller helt enkelt förvekliga en dröm om att stanna borta länge. Oavsett anledning har vi lägenheten du söker. Vi har allt från små billiga studios till stora paradvåningar. Och bäst av allt – Priset ! När andra aktörer lägger på stora bokningsavgifter, ligger alla våra avgifter med i hyran. Inga dolda “monsteravgifter” här inte… Kontakta oss för mer information.

Framtiden!

Vår uthyrningsdel i Europa och USA går fantastiskt bra. Vi kommer såldes fortsätta att utveckla den delen av företaget. Förutom att bredda vårt ordinarie sortiment så kommer en rad nya destinationer inom kort att dyka upp. Vi kommer även inom kort öppna ytterligare ett kontor, den här gången på Mauritius. Vår målsättning är att bli en av de största researrangörerna på ön med inriktning på Mauritius samt safaris i Sydafrika och övriga Afrika.

Utmärkelser!

Vi är mycket stolta över att bli betygsatta som “Excellent!” på Tripadvisor av tidigare resenärer.

SERVICE – VILLKOR – PRIVACY POLICY

KONTAKTA OSS - ONLINE