Paketresor till New York

( Inkl. flyg, skatt och boende ! )

 • Funky East Village flyg och boende ( studio med sovalkov )

  pris startar från 4.995:- per person

  Smart och prisvärt paket, för 1-4 personer, till New York. Här bor ni i ett av New Yorks roligaste områden i en lägenhet med mycket East Village-känsla ! Tänk på att ni själva väljer hur länge ni vill vara borta. I grundpaketet ingår 3 nätter men ni kan enkelt lägga på så många extra nätter ni vill ha.

 • 62nd Street Private Terrace flyg och boende ( studio med uteplats )

  pris startar från 5.995:- per person

  Kanske vårt mest populära boende, för 1-2 personer, i ett av New Yorks bästa på Upper East Side ! Tänk på att ni själva väljer hur länge ni vill vara borta. I grundpaketet ingår 3 nätter men ni kan enkelt lägga på så många extra nätter ni vill ha.

 • East Village Studio flyg och boende ( studio )

  pris startar från 5.595:- per person

  Härligt boende, för 1-3 personer, i ett av New Yorks roligaste områden i en lägenhet med mycket East Village-känsla ! Tänk på att ni själva väljer hur länge ni vill vara borta. I grundpaketet ingår 3 nätter men ni kan enkelt lägga på så många extra nätter ni vill ha.

 • Delightful East Village Flyg och boende ( stor studio )

  pris startar från 5.295:- per person

  Ett mycket populärt boende, för 1-4 personer, i ett av New Yorks roligaste områden i en lägenhet med mycket East Village-känsla ! Tänk på att ni själva väljer hur länge ni vill vara borta. I grundpaketet ingår 3 nätter men ni kan enkelt lägga på så många extra nätter ni vill ha.

 • First Avenue Flyg och boende ( fyrarummare )

  pris startar från 5.995:- per person

  Härlig, stor fyrarummare, för 1-6 personer, i ett av New Yorks roligaste områden i en lägenhet med mycket East Village-känsla ! Tänk på att ni själva väljer hur länge ni vill vara borta. I grundpaketet ingår 3 nätter men ni kan enkelt lägga på så många extra nätter ni vill ha.

Vi har arrangerat resor till New York sedan 1994 !

I våra paketresor ingår flyg, skatt och boende i någon av stadens mest populära och prisvärda lägenheter. Vi har avresor från Stockholm / Göteborg / Köpenhamn / Oslo / Helsingfors. Fördelarna att bo i en lägenhet istället för på ett hotell är många. Våra lägenheter är fullt möblerade, har utrustade kök plus allt det andra som du kan förvänta dig att hitta i en lägenhet så som luftkonditionering, internet etc. I vissa lägenheter finns även tvättmaskin och t.o.m en egen trädgård/uteplats med grill. Känn dig som en äkta “New Yorker” bo i en egen lägenhet mitt på Manhattan.

Snabbt, smidigt, prisvärt och framför allt jättekul !

Billigare än så här blir det inte – kontakta oss redan idag –

Viktig information !

Vi förmedlar endast lägenheter som uppfyller dom krav och regler som har ställts av de amerikanska myndigheterna. Det enda som tillkommer på priset är om ni vill förboka transfer från/till flygplatsen i New York. Vi samarbetar med ett transportföretag som i vårt tycke har de bästa och billigaste alternativen. Varför inte ankomma med stil i en skinande limousine ! Kontakta oss för mer information.

New York väntar… – Lets Go Rangers…