Paketresor till New York

  • Funky East Village flyg och boende

    pris startar från 4.995:- per person

    Smart och prisvärt paket till New York. Här bor ni i ett av New Yorks roligaste områden i en lägenhet med mycket East Village-känsla ! Tänk på att ni själva väljer hur länge ni vill vara borta. I grundpaketet ingår 3 nätter men ni kan enkelt lägga på så många extra nätter ni vill ha.

Vi har arrangerat resor till New York sedan 1994 !

I våra paketresor ingår flyg, skatt och boende i någon av stadens mest populära och prisvärda lägenheter. Vi har avresor från Stockholm / Göteborg / Köpenhamn. Fördelarna att bo i en lägenhet istället för på ett hotell är många. Våra lägenheter är fullt möblerade, har utrustade kök plus allt det andra som du kan förvänta dig att hitta i en lägenhet så som luftkonditionering, internet etc. I vissa lägenheter finns även tvättmaskin och t.o.m en egen trädgård/uteplats med grill. Känn dig som en äkta “New Yorker” bo i en egen lägenhet mitt på Manhattan.

Snabbt, smidigt, prisvärt och framför allt jättekul !

Billigare än så här blir det inte – kontakta oss redan idag –

Viktig information !

Vi förmedlar endast lägenheter som uppfyller dom krav och regler som har ställts av de amerikanska myndigheterna. Det enda som tillkommer på priset är om ni vill förboka transfer från/till flygplatsen i New York. Vi samarbetar med Dial 7 som i vårt tycke är billigast och bäst. Kontakta oss för mer information.

New York väntar… – Lets Go Rangers…