– Paketresor till New York –

(klicka på bilden för att se fler)

Vi har arrangerat resor till New York sedan 1994 !

I våra paketresor ingår flyg, skatt, transfer och boende i någon av stadens mest populära och prisvärda lägenheter. Vi har avresor från Stockholm / Göteborg / Köpenhamn. Fördelarna att bo i en lägenhet istället för på ett hotell är många. Våra lägenheter är fullt möblerade, har utrustade kök plus allt det andra som du kan förvänta dig att hitta i en lägenhet så som luftkonditionering, internet etc. I vissa lägenheter finns även tvättmaskin och t.o.m en egen trädgård/uteplats. Känn dig som en äkta “New Yorker” bo i en egen lägenhet mitt på Manhattan.

Så här går det till :

  • Skicka in en förfrågan till oss via formuläret på den här sidan.
  • Vi behöver veta när ni vill åka,  från vilken flygplats, hur länge ni vill vara borta samt hur många som ska bo i lägenheten.
  • Vi återkommer med en prisoffert.
  • Vill ni boka svarar ni bara tillbaka och en bekräftelse skickas ut till er.

Snabbt, smidigt, prisvärt och framför allt jättekul !

Vi har marknadens bästa priser. Prisexempel : Flyg från Stockholm, transfer och boende 3 nätter i en populär lägenhet mitt på Manhattan fr 4.495:-. Svårslaget vi vet – vi tycker att New York ska vara för alla oavsett om ni vill bo i en mindre studio eller i en paradvåning med utsikt över Central Park !

Billigare än så här blir det inte – kontakta oss redan idag –

New York väntar… – Lets Go Rangers…

Vad kostar det ?

Vi tar alltid fram det bästa dagsaktuella priset åt er baserat på era önskemål. Kontakta oss via formuläret här på sidan så återkommer vi med en prisoffert !

Prisexempel från 4.495:- / person…

I priset ingår flyg, transfer och boende.

Viktig information !

Vi förmedlar endast lägenheter som uppfyller dom krav som har ställts av de amerikanska myndigheterna. Det enda som tillkommer på priset är kostnaden för tullavgiften + ev dricks till chauffören gällande transporten till/från lägenheten.

Förfrågan :