Lägenheter New York

( Använd sökmotorn eller klicka på området där ni vill bo )

1

Lower Manhattan

2

Midtown

3

Upper East & West

4

Uptown

5

Brooklyn

Sök tillgänglighet och pris :

Incheckningsdatum:

Utcheckningsdatum:

Vuxna:

Barn:

 

 

Söker...

Skriv i era uppgifter

0

Bokningsuppgifter

Tack för er bokningsförfrågan. Vi har skickat en bekräftelse till med följande uppgifter:

Incheckningsdatum: - Ändra
Utcheckningsdatum: - Ändra
Antal nätter:
Vuxna: - Ändra
Barn: - Ändra
Boende: - Ändra

Pris för boende: €
Options price: -
Coupon discount amount: €

Totalpris: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

( Du debiteras inte - vi kontaktar er via mail efter ni har skickat in er bokningsförfrågan. Klicka på knappen här nedanför ).

Distrikt i New York

  • 1) Lägenheter på Lower Manhattan ( klicka här ! ), Från 14:e gatan och nedåt, består av charmiga områden så som East / West Village, Soho, Greenwich Village, Nolita, Little Italy och China Town mfl. Ett perfekt val för er som vill bo och upptäcka det mysiga New York. I det här området hittar ni även det trendiga och modemedvetna kvarteren. Är shopping en favoritsysselsättning så har ni hittat rätt. I distriktet finns även massor av mysiga restauranger och barer. Det är inte svårt att förstå att Lower Manhattan är många återkommande resenärers favorit i New York ! En annan fördel är att hyrorna i den här delen av New York är lite lägre. Så nästa gång ni besöker New York varför inte bo i Lower Manhattan !
  • 2) Lägenheter på Midtown Manhattan ( klicka här ! ), Området man kanske först tänker på när man ska resa till New York. Skyskrapor och högt tempo – ja det här området sover aldrig ! Här hittar ni många av de mest självklara turistmålen så som Times Square, Madison Square Garden, Empire State Building m.m. Det är en riktigt häftig känsla att bo i en av våra lägenheter mitt på Manhattan ! Känslan att gå rakt in i “filmduken” infinner sig snabbt.
  • 3) Lägenheter i Upper East & West Manhattan ( klicka här ! ), Om ni söker stil och klass så är det här området något för er. Vackra kvarter, närheten till Central Park och att ha många av New Yorks bästa museum utanför dörren är några av fördelarna. Ett anrikt, flärdfullt distrikt som alltid levererar.
  • 4) Lägenheter i Uptown ( klicka här ! ), Kan man verkligen bo norr om Central Park ? Ja den frågan får vi ofta, och vårt svar är JA ! Ett distrikt som har utvecklats enormt dom senaste 10-20 åren. Idag bor man med fördel i Uptown. Här finns “känslan”, de vackra stadshusen (townhouse) och de attraktiva hyrorna. Om ni inte vill bo allt för högt upp på Manhattan så kan vi varmt rekommendera våra boenden på 113th Street ( ett stenkast från Central Park ! ).
  • 5) Lägenheter i Brooklyn ( klicka här ! ), En stadsdel som kommer starkt ! Oerhört vackert och gemytligt men allt är inte lika bra, var noga med vilket område ni väljer. Dom flesta boenden som vi hyr ut ligger i eller runt Park Slope. I vårt tycke Brooklyns absolut bästa område ! Ni tar er lätt och smidigt till Manhattan med tunnelbana på ca 20 minuter.  Är ni ett större sällskap så är Brooklyn extra bra, vi hyr ut hus med plats upp till 15 personer. Prisvärt !