Möblerade lägenheter till uthyrning i Paris

( Använd sökmotorn eller klicka på området där ni vill bo )

Viktig information ! En ny lag i Paris gör att man endast får hyra ut lägenheter med ett speciellt tillstånd. ( Gäller lägenheter som hyrs ut under en kortare period än 30 nätter ). Vi, Classic Travel, förmedlar endast lägenheter som uppfyller de nya kraven. Då lagen är ny kommer vi lägga in lägenheterna allt eftersom de får sina tillstånd godkända. Besök således vår sida ofta i och med att nya lägenheter hela tiden tillkommer. Här nedanför hittar ni alla våra godkända lägenheter !

Kontakta gärna oss för mer information.

1

3 arr

Sök tillgänglighet och pris :

Incheckningsdatum:

Utcheckningsdatum:

Vuxna:

Barn:

 

 

Söker...

Skriv i era uppgifter

Bokningsuppgifter

Tack för er bokningsförfrågan. Vi har skickat en bekräftelse till med följande uppgifter:

Incheckningsdatum: - Ändra
Utcheckningsdatum: - Ändra
Antal nätter:
Vuxna: - Ändra
Barn: - Ändra
Boende: - Ändra

Pris för boende: €
Options price: -

Totalpris: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

( Du debiteras inte - vi kontaktar er via mail efter ni har skickat in er bokningsförfrågan. Klicka på knappen här nedanför ).

Vi har lägenheter i följande distrikt ( arrondissement ) i Paris :

 • Lägenheter 1 arrondissementet
  – när det gäller lyx, romans och mystik är Paris den perfekta platsen och Louvre – Tuileries har bevarat sitt högklassiga anseende. Här finns slående sevärdheter som det majestätiska Tuileries Gardens och det världsberömda museet Louvren. Den som har tröttnat på den kungliga andan kommer att uppskatta Louvre – Tuileries vackra torg och boutiquekantade gator som ger lite andrum från finkulturen. Oavsett vad just du gillar kan du utforska det här grannskapet i timtal, allt under det vakande överinseendet av da Vincis Mona Lisa.
 • Lägenheter 2 arrondissementet 
  -chatelet – Les Halles – Beauborg ligger mitt i Paris och försåg en gång staden med livsmedel . Det som tidigare var en viktig grossistmarknadsplats i Paris har numera utvecklats till ett modernt köpcentrum och en knutpunkt för järnvägen. Här finns små kaféer, stora torg, fantastiska terrasser och inbjudande franska bistros med gott om plats för besökare ute efter något gott att dricka eller äta. Eller bara spana på folk. Området sprudlar av liv på dagen, men atmosfären i Chatelet – Les Halles – Beauborg blir betydligt lugnare efter solnedgången.
 • Lägenheter 3 arrondissementet ( klicka här ! )
  – le Marais kallas ofta “Gamla Paris” och osar därför också av gammaldags charm och moderna funktioner med centralt läge. Kullerstensgator vindlar fram genom Le Marais magiska nätverk av dolda gårdsplaner, provokativa gallerier och murgrönetäckta boulangeries. Området har en medveten och perfekt stylad estetik med målade fönster och antika reliker. Le Marais hölls förr i topptrim av en blomstrande judisk befolkning och har nyligen återuppstått som en hotspot för en HBTQ-publik som fortsätter att hålla fanan högt.
 • Lägenheter 4 arrondissementet 
  – i Saint-Paul – Ile Saint-Louis tycks byggnaderna ha vuxit rakt upp ur marken. De lokalägda ostbutikerna och smala gatorna är klädda i murgröna och annan växtlighet och Saint-Paul – Ile Saint-Louis känns som en organisk och nästan utomjordisk plats. Även om den värsta kommersen fortfarande håller sig borta från detta grannskap vid kanalen är det bara några minuter till stora Paris-sevärdheter som Notre Dame.
 • Lägenheter 5 arrondissementet
  – quartier Latins slingrande gator och varmt upplysta kaféer ger inspiration till impressionister som målar i det fria och sena festkvällar. Grannskapet är välkänt för sin bohemiska stämning och hit kommer många studenter, tänkare och resenärer som är ute efter etniska matställen, utmanande diskussioner och ett häftigt nattliv. Second hand-bokhandlar och första klassens dive bars ligger sida vid sida och här är det inte ovanligt att det uppstår hetsiga akademiska samtal. Quartier Latin har en oberoende hipp stil som genomsyrar omgivningen, men Notre Dame i all sin ståtlighet ligger inte långt borta.
 • Lägenheter 6 arrondissementet 
  – i Saint-Germain-des-Prés – Odeon anses det inte att man slösar bort sin tid om man sitter hela eftermiddagen på en uteservering… detta betraktas snarare som det perfekta tidsfördrivet. Detta grannskap i centrala Paris var en gång ett tillhåll för bohemer, men har sedan dess utvecklats till ett besöksmål för de som gillar att fönstershoppa eller bara gå runt och ha det bra. Saint-Germain-des-Prés – Odeon är konstgallerier klädda i murgröna, patisserier på hörnet och urgamla kyrkor. Sammantaget ger detta grannskapet en ofrånkomlig romantisk lockelse som helt enkelt kräver att man sitter kvar och njuter på ett kafé med uteservering.
 • 7 arr
  – du har sett det på underlägg, affischer och i fina böcker… nu är det dags att se det i verkligheten. Tour Eiffel – Champs de Mars bjuder på världskänd arkitektur, som Eiffeltornet, men det finns så mycket mer än högresta järnbalkar i detta grannskap. Museer med naturhistoriska sevärdheter och modern konst, till exempel. Jardins du Trocadero syns på andra sidan Seine. Tour Eiffel – Champs de Mars lockar inte den som är ute efter lugn och stillhet, utan bjuder istället på sprudlande aktivitet som är svår att överträffa.
 • Lägenheter 8 arrondissementet,
  – med den grandiosa Triumfbågen och Place de la Concorde på var sida blir Champs-Elysees så mycket mer än bara en berömd boulevard. Det är ett blomstrande område som genomsyras av historia, överflöd och doften av perfekt cappuccino och dyr parfym. Detta område i centrala Paris har en elegant stil och höga priser som kan verka avskräckande, men du kan vara säker på att Champs-Elysees klubbar, biografer, lyxbutiker och ikoniska kastanjeträd förkroppsligar den intima romantik man förknippar med Paris och att ett besök inte är någonting som man kommer ångra.
 • Lägenheter 9 arrondissementet,
  – vid de överdådiga gatorna i Opéra – Grands Boulevards finns såväl kolonner som Art Nouveau-palats. Detta grannskap är höjden av parisisk stil med berömda varuhus där fashionistas i framkant gärna ekiperar sig. Garnier-operan är ett exempel på den höga kulturella standard som råder här. Opéra – Grands Boulevards besitter dock en förfining som sträcker sig bortom kläder, tenorer och sopraner. Här finns eleganta restauranger, vackra platser, spännande klubbar och ett teaterliv som får dig att sitta på framkanten av din stol.
 • 10 arr,
  – gare du Nord-Gare de l’Est sprudlar av aktivitet. Tågstationerna i det här grannskapet är en viktig europeisk knutpunkt och internationella tåg sveper iväg passagerare till otaliga destinationer dagligen. Det sorl som omger Gare du Nord-Gare de l’Est kommer från det oupphörliga slamret från betong, stål och glas när tusentals fötter skyndar genom de fantastiskt utformade terminalerna. Utanför dessa slott av glas finns ett kommersiellt område längs Faubourg St Denis. Hit kommer man gärna i jakt på härliga parisiska kaféer och enorma saluhallar.
 • 11 arr
  – bastiljen representerar klassisk parisisk romantik: eleganta, exotiska främlingar möts i ett fantastiskt historiskt grannskap. Gatorna är som tagna ur en biofilm och nattklubbarna är legendariska. Bastiljens urgamla byggnader delar vindlande gränder och breda gångstråk med etniska matställen och avantgarde-föreställningar, medan grönområden och trädgårdar utgör en lugn respit från den livfulla atmosfär som råder på gatan. Du kommer inte att få svårt att hitta i den här delen av Paris med Julikolonnen som riktmärke mitt på Place de la Bastille.
 • 12 arr
  – paris’ Marina is here, spreading from River Seine to Place de la Bastille & its fabulous Opera Theatre.
 • 13 arr
  – i Place d’Italie – Quartier Chinois blandas affärer med nöje. Grannskapet ligger i Paris sydöstra utkant och kan skryta med Europas största Chinatown, vilket innebär traditionell asiatisk mat och härligt fullproppade gator. Bortom alla pagodas finns höga byggnader, radhus i tegel och berömda baskiska restauranger som alla utgör en del av siluetten i Place d’Italie – Quartier Chinois.
 • 14 arr
  – montparnasse lever upp till sina kreativa rötter. 1800-talskonstnärer som Degas och Monet? De bodde inte här. Det var snarare fattiga skulptörer, målare och kompositörer som vallfärdade hit… dessa namnlösa konstnärer fick så småningom mer luft under vingarna och nu bär gravstenarna i området namn som Sartre och Baudelaire. Montparnasses butiker och brasserier var en gång kända för nonchalant otvungenhet. Idag uppfyller de kraven hos de med lite mer kräsen smak. Även om du inte jobbar i grannskapet finns det goda anledningar att komma hit—tornet i Montparnasse belönar besökare med en fantastisk utsikt över staden nedanför.
 • 15 arr
  – dörrar i kulörta färger och trevliga boucheries skapar en klassisk Pariskänsla i Vaugirard. Man känner sig hemma direkt när man vandrar runt i grannskapets parker och på torgen, om man nu bor i ett urgammalt rustikt paradis, vill säga. På huvudgatorna finns mängder av barer och brasseries, men i övrigt är Vaugirard ett lugnt och avskilt bostadsområde. En perfekt kombination för dig som är ute efter lite lugn och ro mitt i det glamourösa Paris.
 • 16 arr
  – du har sett det på underlägg, affischer och i fina böcker… nu är det dags att se det i verkligheten. Tour Eiffel – Champs de Mars bjuder på världskänd arkitektur, som Eiffeltornet, men det finns så mycket mer än högresta järnbalkar i detta grannskap. Museer med naturhistoriska sevärdheter och modern konst, till exempel. Jardins du Trocadero syns på andra sidan Seine. Tour Eiffel – Champs de Mars lockar inte den som är ute efter lugn och stillhet, utan bjuder istället på sprudlande aktivitet som är svår att överträffa.
 • Lägenheter 17 arrondissementet 
  – flera generationer kolliderar i Batignolles, ett fashionabelt område i centrala Paris där mormödrar driver bistro och barnbarn tillbringar nätterna i skateparken. Batignolles är en sann förespråkare av kafékultur och utgörs av en framväxande klass av invånare som kallas ”bobos”, eller borgerliga bohemer. Områdets förkärlek för utomhusmarknader, praktfulla trädgårdar och raffinerad klass ger Batignolles en graciös förtrolighet som lockar besökare trots avståndet till stadens kommersiella kärna.
 • Lägenheter 18 arrondissementet, 
  – det finns en anledning till att det vimlar av besökare i Montmartre. Den ikoniska kullen med sina randiga markiser, stenlagda gator och livliga torg ligger vid foten av basilikan Sacre Coeur, som är väl värd en pilgrimsfärd. De pittoreska gatorna och konsthantverksbutikerna i grannskapet lockar flanörer, men den ständiga aktiviteten i Montmartre utgörs inte bara av nöjesturister utan även handlingskraftiga entreprenörer av skilda slag.