Resor till Malaysia

För tillfället så uppdaterar vi våran Malaysia produkt med nya spännande erbjudanden och kombinationsresor !

Allt för att förgylla din semester med oss !

Kontakta oss via chatten eller email så svarar vi på frågor och kan skräddarsy en semesterresa som passar just dig tills att vi blir klara i höst!

Med vänliga hälsningar,

Classic Travel

Resor till Malaysia :

  Kombinera Malaysia med andra länder:

   Lyxresor till Malaysia :

    Äventyrsresor:

     Hos oss hittar ni fantastiska kombinationsresor till Malaysia och Borneo. Vi har allt från sol & bad på paradisstränder till äventyrliga rundresor med guide i Borneos regnskogar. Självklart har vi även alternativ där ni kan kombinera Malaysia och Borneo med andra länder så som Thailand, Vietnam, Indonesien, Singapore, Kambodja mfl. En nyhet är att vi nu även har resor till Tioman Island och Bintan Island. Ett tips ! Söker ni en resa för er smekmånad eller vill ni fira något speciellt ? Då är Malaysia ett utmärkt alternativ och vi kommer ha en “specialresa” för ändamålet. Oavsett vad ni söker har Classic Travel ett alternativ för er. I våra resor ingår alltid : flyg, flygskatt, transfer och hotell. På våra rundresor ingår även engelsktalande guide. Och tänk på att vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt.

     Vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt! Så vill ni ändra något i våra paketresor kontakta oss så hälper vi er.

     Varmt välkomna till Classic Travel Malaysia