Lägenheter Stockholm

(Använd sökmotorn eller klicka på området där ni vill bo)

1

Gamla Stan

Sök tillgänglighet och pris :

Incheckningsdatum:

Utcheckningsdatum:

Vuxna:

Barn:

 

 

Söker...

Skriv i era uppgifter

0

Bokningsuppgifter

Tack för er bokningsförfrågan. Vi har skickat en bekräftelse till med följande uppgifter:

Incheckningsdatum: - Ändra
Utcheckningsdatum: - Ändra
Antal nätter:
Vuxna: - Ändra
Barn: - Ändra
Boende: - Ändra

Pris för boende: €
Options price: -
Coupon discount amount: €

Totalpris: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Stadsdelar i Stockholm

 • 1) Lägenheter Gamla Stan ( klicka här ! )
  – Gamla stan är som ett livligt, fotgängarvänligt museum, fullt av sevärdheter, restauranger, kaféer, barer och butiker. De smala, kullerstensbelagda gatorna, kantade av olikfärgade byggnader, ger Gamla stan dess unika karaktär. Västerlånggatan och Österlånggatan utgör huvudstråken, men missa inte att också vika in på någon sidogata för att verkligen uppleva Gamla stans själ.Det finns flera vackra museer och sevärdheter i stadsdelen, exempelvis Kungliga slottet. Den senaste tiden har Gamla stan förvandlats till ett gastronomisk centrum där flera nya briljanta restauranger har öppnat.
 • 2) Lägenheter Östermalm (  )
  – Östermalm är en kontrastrik stadsdel. Å ena sidan är det ett högklassigt bostadsområde, å andra sidan finns här flest nattklubbar i hela Stockholm, samlade runt Stureplan. Bibliotekstan är Stockholms mest luxuösa shoppingområde med exklusiva skandinaviska och internationella märken. Ett besök i Östermalmshallen är en upplevelse för alla sinnen, här finns allt i matväg – färgsprakande fruktstånd, dignande köttdiskar och fisk och skaldjur i överflöd. Ta en promenad längs Strandvägen, som imponerar med vackra byggnader och glittrande vattenvyer.
 • 3) Lägenheter Kungsholmen (  )
  – Kungsholmen domineras av bostadshus men här finns också livliga områden med restauranger, barer och kaféer, speciellt längs Hantverkargatan och Fleminggatan. Längs Norr Mälarstrand går en trevlig promenad som bjuder på fantastiska vyer över Södermalm och båtlivet. På sommaren erbjuder Kungsholmen sina besökare flera badställen där man kan ta ett svalkande dopp. En av de mest karaktäristiska byggnaderna i Stockholm, Stadshuset, är väl värd ett besök. Om du får tillfälle, så missa inte att gå upp i det höga tornet och bli belönad med den mest fantastiska utsikten.
 • 5) Lägenheter Vasastan (  )
  – Vasastan är en hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer. Det finns många mindre restauranger i området, speciellt runt Odenplan och St. Eriksplan. Rörstrandsgatan, med sina små butiker och caféer är ett hett tips för den som vill iaktta folklivet. Är du det minsta intresserad av arkitektur rekommenderas ett besök på Stadsbiblioteket med sin rotunda, som är ritat av Gunnar Asplund. Vasaparken lockar picknickande soldyrkare på sommaren och skridskoåkare på vintern. I parken ligger också Sven-Harrys konstmuseum, som är ett av de nyaste tillskotten till Stockholms konstutbud.
 • 4) Lägenheter Södermalm (  )
  – I kvarteren söder om Folkungagatan finns en stor mängd intressanta, trendiga och kreativa butiker för mode, design, inredning, smycken, kuriosa, vintage och second hand, moderna antikviteter, böcker och tidningar, skivor och annat. Flera samtida modemärken har egna butiker i området. Här finns en uppsjö av restauranger, barer, kaféer och gallerier. Stämningen är tillbakalutad, om än mycket medveten. Under sommarhalvåret är Nytorget en scen för att se och synas.