Hus & lägenheter Costa del Sol

(Använd sökmotorn eller klicka på området där ni vill bo)

Sök / boka

Incheckningsdatum:

Utcheckningsdatum:

Vuxna:

Barn:

 

 

Söker...

Fyll i era uppgifter :

0

Bokningsuppgifter :

Tack för er bokningsförfrågan. Vi har skickat en bekräftelse till med följande uppgifter:

Incheckningsdatum: - Ändra
Utcheckningsdatum: - Ändra
Antal nätter:
Vuxna: - Ändra
Barn: - Ändra
Boende: - Ändra

Pris för boende: €
Pris för tilläggstjänst: -
Coupon discount amount: €

Totalpris: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Läs mer om Costa del Sol :

Fuengirola

Har länge varit svenskarnas favoritort på Solkusten. Här semestrar du i internationell miljö med ett stort utbud av restauranger, butiker och barer samlade längs stadens inbjudande strandpromenad. Det finns många attraktioner för hela familjen, såsom vattenparken Parque Acuatico Mijas och den zoologiska trädgården. Gör också ett besök i den ståtliga 900-talsborgen Castillo de Sohail som ligger i anslutning till strandpromenaden.
Benalmadena

Består av tre “delar”: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa och Arroyo de la Miel. Benalmadena Pueblo ligger ca 3 km från kusten, och är en typisk liten andalusisk by med vitmålade hus. Benalmadena Costa ligger vid kusten och här ligger ochså de flesta hotellen. Stan har ett mycket bra urval av restauranger, både det andalusiksa och det internationella köket är väl representerade. Nattlivet är bra, speciellt i marina området med ett bra urval av barer, diskotek och nattklubbar. Arroyo de la Miel ligger mellan B.Pueblo och B.Costa, här ligger bland annat tågstationen för tåg till Malaga och Fuengirola. Tivoli World ligger ca 100 m från tågstationen i Arroyo. Man kan ta linbana till toppen av Calamurro berget, 769 möh, men den fantastisk utsikt över Costa del Sol.
Mijas Pueblo

En riktig juvel på den spanska kusten. Den världsberömda vita byn har flera gånger vunnit pris för sin unikt vackra och vita arkitektur. När du anländer till Mijas kommer du snart att upptäcka hur vacker, lugn och vitmålad byn är. Byn har smala vindlande gator och det är nästan helt bilfritt, endast de med tillstånd får köra in i den gamla delen av staden. Om du inte vill promenera omkring kan du med fördel ta en åsnetaxi eller hästskjuts. Just åsnorna har gjort Mijas berömt världen runt. Här hittar du fina affärer som säljer handmålad keramik Det speciella med Mijas är läget och utsikten som är helt överväldigande. Byns relativt höga läge erbjuder de bästa förutsättningarna för en fantastisk utsikt över bergen, den vackra naturen och havet. Byn ligger 428 meter över havet och härifrån får du en underbar utsikt över kusten. Vid klart väder kan du se över till Afrika och Gibraltars välkända klippa. Under dagen kommer många turister till Mijas eftersom det är ett populärt utflyktsmål men på kvällen är de borta igen. Mijas är en upplevelse i sig själv men skapar också många möjligheter för dig som vill se mer av den spanska solkusten. Att hyra bil är något vi verkligen kan rekommendera.
Torremolinos

Här Torremolinos har du näst intill obegränsade möjligheter på boende och aktiviteter. Det finns flera olika vattensporter på de långa välskötta stränderna att välja på under dagarna. När mörkret sänker sig öppnar sig ett hav av nöjen som tilltalar de flesta smaker. De glittrande barerna längs med gatorna blandas med mängder av tilltalande butiker.