Lägenheter Rom

( Använd sökmotorn eller klicka på området där ni vill bo )

3

Trastevere Area

5

Spanish steps

Sök / boka

Incheckningsdatum:

Utcheckningsdatum:

Vuxna:

Barn:

 

 

Söker...

Fyll i era uppgifter :

0

Bokningsuppgifter :

Tack för er bokningsförfrågan. Vi har skickat en bekräftelse till med följande uppgifter:

Incheckningsdatum: - Ändra
Utcheckningsdatum: - Ändra
Antal nätter:
Vuxna: - Ändra
Barn: - Ändra
Boende: - Ändra

Pris för boende: €
Pris för tilläggstjänst: -
Coupon discount amount: €

Totalpris: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Stadsdelar i Rom

  • 1 ) Trevi Fountain / Piazza Navona / Pantheon, I Trevi är det alltid läge för ett foto. Tusentals besökare flockas i detta berömda grannskap för att dokumentera den idylliska gatubilden, de vackra monumenten och välregisserade naturliga poser. Boutiquehotell, kitschiga butiker och bekväma ristoranter omger den legendariska fontänen i Trevi (här kan man se en och annan kamera…). Att det samlas så många människor i detta grannskap mitt i stan kan verka lite avskräckande, men tillför också faktiskt en energi som räcker hela kvällen. Pantheon, när ett ställe är älskat av alla, såväl urinvånare, nykomlingar, som turister, vet man att det är bra. De utmärkta, jordnära restaurangerna i Pigna slår an tonen för grannskapet: muntert, charmigt och fullt av lokalinvånare. Trots att Pigna ligger centralt och hyser många välbesökta historiska platser är det fortfarande ett mål för Roms modemedvetna invånare som strosar längs Via del Corso och äter utsökt mat, precis som flera generationer gjort före dem. Piazza Navona, kan ”boutique” fortfarande vara trendigt? Ja, om du är i Parione. Parione är aspiranternas Rom. Här finns vackra människor som längtar efter berömmelse inom mode, underhållning och musik. De samlas i butiker inriktade på design, småpratar i pasticcerior på bakgatorna och hoppas bli upptäckta i de populära barerna. Pariones’ gator surrar av vespor och cyklister både natt och dag. Livligheten ger energi åt det annars avslappnade grannskapet.
  • 2 ) Saint Peter, Aurelio är visserligen Vatikanens närmaste granne, men många romare betraktar det ändå som ett mer avlägset grannskap eftersom det ligger lite mer avskiljt. Traditionella restauranger och typiska butiker tillgodoser behoven hos de unga familjer och välklädda tjänstemän som har sin hemvist här i Aurelio. När invånarna återvänder hem hit efter arbetsdagen hittar du dem sannolikt på något av kaféerna eller torgen i området.
  • 3 ) Trastevere Area, Detta grannskap som ligger vid floden vaknar i gryningen och stannar aldrig upp. Kullerstensgatorna vindlar genom Trastevere med murgrönstäckta trattorior och parasollskuggade uteserveringar medan tatuerare och mikrobryggerier trängs i gränderna. På dagen är Trastevere subtilt elegant och besökare tar gärna ett glas vin. När kvällen kommer samlas gatuartister, poeter, skäggiga skateboardåkare och nöjeslystna besökare på Trasteveres otaliga klubbar, barer och piazzor för att roa sig.
  • 4 ) Colosseum, Även om Monti betyder “berg” är detta snarare en ö som stiger upp ur centrala Rom. Osynliga väggar tycks skilja grannskapet från turistfällorna runtom och här samlas en konstnärlig och bohemisk klick. I Monti diskuteras det politik i rökiga miljöer och man går klädd i vintagekläder från London snarare än något Milanoinspirerat. Här finns traditionella hantverk i varje gathörn och Monti är helt enkelt en lite mer kulturradikal del av Rom som ligger lite sådär i skymundan. Celio ligger centralt, bara en liten kort bit utanför Colosseums stora skugga. Grannskapet har bevarat sin lokala stämning trots alla människor som passerar förbi här och i närheten. Ordet “elegant” kanske inte kommer till användning ofta. Den som är ute efter fantastiska boutiquer och restauranger med stjärnor i Michelin-guiden trivs nog bättre i omkringliggande grannskap. Här kräver man inte den typen av förströelse. I Celio kan du höra det karaktäristiska puttret av vespor eller besöka gayvänliga barer eller helt enkelt bara njuta av sorlet som kan höras dygnet runt, från en liten närbutik eller andra ställen, i närheten av några av världens mest välkända reliker.
  • 5 ) Spanish steps, Även om Monti betyder “berg” är detta snarare en ö som stiger upp ur centrala Rom. Osynliga väggar tycks skilja grannskapet från turistfällorna runtom och här samlas en konstnärlig och bohemisk klick. I Monti diskuteras det politik i rökiga miljöer och man går klädd i vintagekläder från London snarare än något Milanoinspirerat. Här finns traditionella hantverk i varje gathörn och Monti är helt enkelt en lite mer kulturradikal del av Rom som ligger lite sådär i skymundan. Celio ligger centralt, bara en liten kort bit utanför Colosseums stora skugga. Grannskapet har bevarat sin lokala stämning trots alla människor som passerar förbi här och i närheten. Ordet “elegant” kanske inte kommer till användning ofta. Den som är ute efter fantastiska boutiquer och restauranger med stjärnor i Michelin-guiden trivs nog bättre i omkringliggande grannskap. Här kräver man inte den typen av förströelse. I Celio kan du höra det karaktäristiska puttret av vespor eller besöka gayvänliga barer eller helt enkelt bara njuta av sorlet som kan höras dygnet runt, från en liten närbutik eller andra ställen, i närheten av några av världens mest välkända reliker.
  • 6 ) Termini, Även om Monti betyder “berg” är detta snarare en ö som stiger upp ur centrala Rom. Osynliga väggar tycks skilja grannskapet från turistfällorna runtom och här samlas en konstnärlig och bohemisk klick. I Monti diskuteras det politik i rökiga miljöer och man går klädd i vintagekläder från London snarare än något Milanoinspirerat. Här finns traditionella hantverk i varje gathörn och Monti är helt enkelt en lite mer kulturradikal del av Rom som ligger lite sådär i skymundan. Celio ligger centralt, bara en liten kort bit utanför Colosseums stora skugga. Grannskapet har bevarat sin lokala stämning trots alla människor som passerar förbi här och i närheten. Ordet “elegant” kanske inte kommer till användning ofta. Den som är ute efter fantastiska boutiquer och restauranger med stjärnor i Michelin-guiden trivs nog bättre i omkringliggande grannskap. Här kräver man inte den typen av förströelse. I Celio kan du höra det karaktäristiska puttret av vespor eller besöka gayvänliga barer eller helt enkelt bara njuta av sorlet som kan höras dygnet runt, från en liten närbutik eller andra ställen, i närheten av några av världens mest välkända reliker.