Sveriges mest kompletta uthyrningssajt - du är igång på fem minuter!

Hyr ut din bostad tryggt, enkelt och gratis via Classic Travel!

Fördelar

Oavsett vilken typ av boende du har att hyra ut, gör Classic Travel det enkelt och säkert att tjäna pengar och nå resenärer som letar efter ett unikt boende, precis som ditt. Vi söker boenden på de flesta orter och i alla storleksklasser.

Kontroll

Med oss har du full kontroll över din tillgänglighet, dina priser, husregler och hur du själv interagerar med gäster. Vi lägger allt efter dina önskemål och kom ihåg vi tar inte ut några avgifter av dig som hyresvärd.

Gratis !

Det är helt gratis att annonsera sitt boende hos oss på Classic Travel. Du väljer själv din hyra och meddelar oss exakt hur mycket du vill tjäna. Du kan även göra tillägg för tex slutstädning etc.

Trygghet

Vi sköter alla förfrågningar och bokningar åt dig. När bokningen är bekräftad skickar vi över alla uppgifter. Enkelt, professionellt och smidigt. Vi erbjuder verktyg, tips om gästfrihet, kundtjänst dygnet runt.

Skapa

Det är gratis och enkelt att skapa en annons hos oss. Kontakta oss via formuläret här nedanför så kontaktar vi dig - du kan komm igång med din annonsering nu direkt!.

Betalning

När bokningen är gjord så skickar vi över hyresgästens kontaktuppgifter till dig. Du kan välja att ta in hela hyran direkt eller bara en delbetalning och låta kunden betala resten vid ankomst.

KONTAKTA OSS IDAG

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vare sig du vill hyra ut direkt
eller på sikt är du alltid välkommen att kontakta oss. Att vara ute i god tid lönar sig alltid!

Kontakta oss

OM OSS

Classic Travel grundades 1994, företaget är en helsvensk, privatägd researrangör som hyr ut möblerade lägenheter & villor runt om i världen. Företaget arrangerar även marknadsledande resor & kombinationsresor till Asien, Afrika, Europa och USA. Classic Travel är en av Sveriges äldsta researrangörer och har ställt lagenlig resegaranti. Vi har kontor i Europa, Asien och USA.

ROBIN GUSTAFSSON / VD

Grundade företaget 1994. Bott på en lång rad platser i världen, har över 25 års erfarenhet av "luxury property management" i Paris, Marbella, Dubai, Thailand, Singapore, Los Angeles och New York. Stått som "cordinator" för ett stort antal festivaler, kongresser och event i Europa, Asien och USA.

SEAN GUSTAFSSON / SALES MANAGER

Har tidgare arbetat för Disney Cruises och bott i USA, Bahamas och England. Är ständigt på resande fot och besöker nya & gamla samarbetspartners världen över. Har lång erfarenhet inom restaurang och eventbranschen. Är en person med en servicenivå utöver det vanliga.