- Den lilla researrangören med de stora möjligheterna...

CLASSIC TRAVEL

 • RESOR FÖR ALLA

  Classic Travel grundades 1994, företaget är en helsvensk, privatägd researrangör som hyr ut möblerade centralt belägna lägenheter i Paris, Rom, New York och Los Angeles från 1 natt upp till flera år. Våra kunder sträcker sig från privatresenärer till ledande skolor / universitet och multinationella företag. Företaget arrangerar även marknadsledande resor & kombinationsresor till Thailand, Malaysia, Indonesien, Kambodja, Myanmar, Vietnam, Dubai, Sydafrika och Mauritius. Classic Travel är en av Sveriges äldsta researrangörer och har ställt lagenlig resegaranti – allt för din trygghet. Classic Travel har kontor i Sverige, Frankrike, Spanien, Thailand och USA. Vår affärside är att arrangera resor till destinationer som vi själva älskar. Hos oss får du bästa tänkbara service på ett lite mer familjärt sätt. Classic Travel växer stadigt och vi har både en svensk samt internationell försäljningsavdelning. Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Classic Travel – den lilla researrangören med dom stora möjligheterna !

 • DESTINATIONER VI ÄLSKAR

  Hos oss på Classic Travel hittar du möblerade, prisvärda lägenheter i centrala Paris, Rom, New York och Los Angeles samt fantastiska resor till Thailand, Malaysia, Vietnam, Kambodja, Burma, Bali, Sydafrika, Mauritius och Dubai ! Classic Travel växer så det knakar och hos oss hittar ni resor & resealternativ som ni inte hittar hos andra arrangörer. Vi sätter stort värde i att vara ” unika ” och ” olika “.

  Boka er semesterresa via oss – ” different is good ” :

  Vi har unika & prisvärda resealternativ till några av världens bästa samt mest spännande platser. Vårt motto är ” different is good ” ! Det innebär att vi erbjuder unika resor till jordens bästa platser. Vi tror INTE på konceptet att resan ska bokas via olika, stela bokningsmotorer. Att man ska paketera ihop människor på förutbestämd platser. Vi tror inte heller på att resenärer vill ha “samma”. Vi tror istället på att resenärer värdesätter att vara unika , att uppleva “olika”. Hos oss hittar ni resor & reseupplägg som ni inte hittar hos andra arrangörer. Vi har erfarenheten & kunnandet – Classic Travel är en av Sveriges äldsta researrangörer – vi firar 23 års jubileum i år, vårt motto är och har alltid varit “different is good” !

 • FÖRDELARNA MED ATT HYRA EN LÄGENHET
   -Prisvärt, smidigt och praktiskt !
   -Lägenheterna har fullt utrustade kök.
   -Mer hemtrevligt & personligt än ett hotellrum.
   -Större yta, vi har lägenheter för upp till 10 pers. Vi har allt från studios till stora, luxiösa lägenheter till villor.
   -Lägenheterna är utrustade med TV, DVD, stereo och ofta internetuppkoppling.
   -Vi har guider på plats som gärna hjälper dig vid frågor och funderingar.
   -Och inte minst du känner dig som en “äkta” stadsbo med egen fullt utrustad lägenhet mitt i stan !

  Tänk på !

  Vi har en särskild avdelning som erbjuder lägenheter på långtidsuthyrning i Paris och New York. Kanske ska du plugga ett eller flera år eller arbeta eller helt enkelt förvekliga en dröm om att stanna borta länge. Oavsett anledning har vi lägenheten du söker. Vi har allt från små billiga studios till stora paradvåningar. Och bäst av allt – Priset ! När andra aktörer lägger på stora bokningsavgifter, ligger alla våra avgifter med i hyran. Inga dolda “monsteravgifter” här inte… Kontakta oss för mer information.

  Framtiden !

  Vår uthyrningsdel i Paris, Rom, New York och Los Angeles går fantastiskt bra. Vi kommer såldes fortsätta att utveckla den delen av företaget. Förutom att bredda vårt ordinarie sortiment så kommer en rad nya destinationer inom kort att dyka upp.

  Utmärkelser !

  Vi är mycket stolta över att bli betygsatta som “Excellent!” på Tripadvisor av tidigare resenärer.

 • ROBIN GUSTAFSSON – GRUNDARE

  – Hej och välkomna till oss på Classic Travel ! Jag startade företaget 1994 i en liten butik vid Karlaplan på Östermalm i Stockholm. Många av våra stamkunder kommer säkert ihåg lokalen. Inriktningen var från början att erbjuda resor till Thailand, något som var väldigt “udda” och ovanligt på den tiden. Jag har i hela mitt liv arbetat inom resebranschen – som resesäljare för en rad marknadsledande researrangörer, reseledare och flygsteward. Det var inom dessa arbeten jag fick förmånen att besöka Thailand på 80-talet. Även om turistnäringen inte var speciellt utvecklad så kände man vilket fantastiskt resmål det var. Idèn var född och Classic Travel startades ! Allt det är nu historia. Det lilla företaget har växt och har idag kontor i en rad länder. Resorna till Thailand har vi självklart kvar men många andra resmål har tillkommit. Dock har ursprungs “mottot” levt kvar – vi ska erbjuda unika researrangemang till unika resmål som vi själva älskar !

  Jag har själv bott på en lång rad platser i världen och för ungefär 15 år sedan utvecklades företaget ytterligare. Vi började hyra ut möblerade lägenheter i Paris, Rom, New York och Los Angeles. Ett fantastisk sätt att upptäcka en storstad på. Att vakna i sin “egna” lägenhet mitt på Manhattan eller i centrala Paris är en oslagbar upplevelse. Glöm opersonliga hotell, glöm känslan att vara “turist” – på det här sättet blir du direkt en äkta “stadsbo”.

  Classic Travel fortsätter att utvecklas och vi går mer och mer mot att specialisera oss på att hyra ut fantastiska lägenheter och hus på några av världens vackraste och mest spännande platser. Då jag under långa perioder har bott i Marbella så kommer Costa del Sol snart att ingå i vårt utbud.

  Hoppas ni tycker om vår nya hemsida och att ni hittar just er drömresa !

© Copyright Classictravel | Skapad av Rawdesigns