Resor till Bali

För tillfället så uppdaterar vi våran Bali produkt med nya spännande erbjudanden och kombinationsresor !

Allt för att förgylla din semester med oss !

Kontakta oss via chatten eller email så svarar vi på frågor och kan skräddarsy en semesterresa som passar just dig tills att vi blir klara i höst!

Med vänliga hälsningar,

Classic Travel

Resor till Bali :

  Kombinera Bali med andra länder:

   Lyxresor till Bali :

    Resor till Bali med privat pool:

     Utvalda boenden i Bali:

      Utflykter och upplevelser på Bali :

       Bali – ett klassiskt remål som är lika bra nu som då. Här kan du njuta av fantastiska stränder och ett tropiskt klimat med porlande floder och grönskande risterrasser. Destinationen erbjuder gott om sevärdheter, och här hittar du också några av världens bästa surfstränder. Välj att “enbart” besöka Bali eller kombinera det med andra platser i Asien. Hos Classic Travel hittar du alternativ som du inte hittar hos andra arrangörer. Bali är ett resmål som verkligen passar alla. Oavsett om ni är ett romantiskt par, en familj på jakt efter sol & bad eller en partyhaj så lever destinationen upp till alla förväntningar. Allt detta gör Bali till ett exotiskt drömresmål framför andra !

       Vårt motto är ” Different is good ” det innebär att vi lägger upp resan helt efter era önskemål. Inget är omöjligt! Så vill ni ändra något i våra paketresor kontakta oss så hälper vi er.

       Varmt välkomna till Classic Travel Bali